Šova «Izklausies redzēts» finālā pārliecinoši uzvar šarmantā Dināra Rudāne

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

27.novembrī noslēgumu piedzīvoja tautā iemīļotais muzikālais televīzijas šovs «Izklausies redzēts», kurā tautā iemīļoti mūziķi desmit nedēļas varēja pārbaudīt savas vokālās un aktieru spējas, iejūtoties dažādu mākslinieku ādā. Beigu beigās uzvaras laurus plūca dziedātāja Dināra Rudāne.

Fināla raidījumā žūrijas sastāvā bija jau ierastie žūrijas pārstāvji Jānis Šipkēvics, Jana Duļevska un Artis Robežnieks, tiem pievienojās mūziķis Reinis Sējāns.

Finālā sacentās četras dāmas, visu mīlētas dziedātājas - Dināra Rudāne, Rūta Dūduma, Ieva Sutugova un Yana Kay.

Dziedātāja Yana Kay iejutās šarmantā dziedātāja Prinsa ādā, dziedātāja Rūta Dūduma iejutās multiplikācijas filmas «Frozen» galvenā personāža - skaistās Elzas ādā, dziedātāja Dināra Rudāne iejutās dziedātājas Vitnijas Hjūstones ādā, bet dziedātāja Ieva Sutugova skatītājus priecēja, iejūtoties Mailijas Sairusas ādā.

Šova laikā dziedātāja Yana Kay ir atveidojusi Aiju Kukuli, Alisu Voksu-Burmistrovu, Mariju de Souzu, Moloko, Intaru Busuli, Patrīciju Kāsu, Lorīnu.

Toties Ieva Sutugova paspēja iejusties Mirdzas Zīveres, «Kiss» solista Pola Stenlija, Sindijas Lauperes, Lady Gagas, Laras Fabiānas, Edītes Piafas, Ainara Virgas, Kristīnas Agileras ādā.

Nevar nepieminēt Dināras Rudānes atveidotos tēlus - Beriju Gibsu, Misiju Ellioti, «Evanescence» solisti Eimiju Lī, «Fugees», Deividu Kaverdeilu no grupas «Whitesnake», Minniju Ripertoni, «Kiesza», Maivenu Lebesko.

Arī sievišķīgā Rūta Dūduma spēja mainīties līdz nepazīšanai, uz skatuves kļūstot par Gloriju Geinori, Eliju Goldingu, Šainedu O'Konoru, Olgu Rajecku, Teilori Sviftu, Leonu Levisu, Dženiferu Rašu, Eimiju Annu Dafiju,

Fināla raidījumā arī pārējie šova dalībnieki, kuri nesacentās par uzvaru, – Mārtiņš Ruskis, Normunds Pauniņš, Dzintars Čīča, Emīls Kivlenieks kāpa uz fināla skatuves un priecēja skatītājus ar skaistām dziesmām, parādot, ka arī viņi ir fināla cienīgi.

Mākslinieki bija sadalījušies pa pāriem un izpildīja pasaulē iemīļotus hītus, pirmo reizi dzīvē duetos viens ar otru uzstājās: Mārtiņš Ruskis un Normunds Pauniņš, kā arī Dzintars Čīča un Emīls Kivlenieks.

Šova vidusdaļā tika apturēts balsojums un noskaidrots, ka ceturtajā vietā ar 9% balsu ierindojas dziedātāja Yana Kay, kura līdz ar to izstājās no turpmākās sacensības par uzvarētājas godu. Trešajā vietā ierindojās dziedātāja Rūta Dūduma, bet otrajā vietā Ieva Sutugova.

Vietu sadalījumu noteica skatītāju balsojums, tieši viņi izlēma, kura slavenība uzvar, līdz ar to arī kuram no labdarības mērķiem tiks ziedota šova galvenā balva - pieci tūkstoši eiro.

Beigu beigās pārliecinošus uzvaras laurus plūca dziedātāja Dināra Rudāne, un līdz ar to šova galvenā balva tiks ziedota dzīvnieku patversmei «Ulubele».

Lai šovu padarītu interesantāku, šovā bija arī īpašie tituli - drosmīgākais dalībnieks Normunds Pauniņš, spožākais vokāls Dināra Rudāne, daudzveidīgākās pārvērtības Ieva Sutugova, neticamākās pārvērtības Rūta Dūduma, kustīgākais dalībnieks Mārtiņš Ruskis, latviskākais priekšnesums Yana Kay, vislabākais uzvedums Emīls Kivlenieks, precīzākās pārvērtības Dzintars Čīča, toties dalībnieku mīluļa titulu ieguva žūrijas loceklis Jānis Šipkēvics.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu