Ar šiku un eleganci aizvadīta gadskārtējā Virsnieku un instruktoru balle

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

25.novembrī Rīgas Latviešu biedrības namā notika ikgadējā NBS Virsnieku un instruktoru balle. Tā tiek rīkota, turpinot Latvijas armijas tradīcijas, kā arī svinot tās un Lāčplēša Kara ordeņa dibināšanas gadadienu.

Ballei ir stingrs ģērbšanās stils, kas jāievēro ikvienam viesim un jāmēģina iekļauties elegances un izsmalcinātības rāmjos.

Vakars iesākās ar viesu ierašanos, sarunām, šampanieša baudīšanu, bet oficiāli svinības tika atklātas ar polonēzes dejošanu, kurā ikvienam pārim bija iespēja parādīt savu dejotprasmi un grāciju.

Šajā gadā svinīgo pieņemšanu neapmeklēja Valsts bruņoto spēku augstākais vadonis Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi, tātad nebija prezidenta uzrunas.

Balli atklāja aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis un Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālleitnants Raimonds Graube, kuri teica gan uzrunas, gan priekšplānā kopā ar kundzēm dejoja polonēzi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu