Liepājas Sv.Trīsvienības katedrālē Ieva Kerēvica un Sergejs Jēgers

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Liepājas Sv.Trīsvienības katedrālē 27 .decembrī plkst.19 notiks koncerts «Debess dārzos», kurā koncertēs Ieva Kerēvica un Sergejs Jēgers, «Rietumu radio» informē projekta PR vadītāja Una Griškeviča. Izcilais kontrtenors Sergejs Jēgers duetā ar valdzinošās balss īpašnieci Ievu Kerēvicu aicinās izbaudīt muzikālu sajūtu piedzīvojumu Latvijas baznīcās - jauno Ziemassvētku programmu «Debess dārzos».

Koncerta programmā, kurā savīsies akadēmiskās mūzikas smalkās līnijas ar džeza temperamentu, skanēs gan visiem tik mīļās, gan ne tik bieži dzirdētās latviešu komponistu Jāņa Lūsēna, Riharda Dubras un Madara Kalniņa kompozīcijas, taču par īpaši emocionālu mirkli solās kļūt pašas Ievas Kerēvicas komponētā dziesma ar Kārļa Skalbes vārdiem «Ziemassvētku roze".

Par muzikālo noformējumu visos koncertos gādās mūziķi Romāns Vendiņš (klavieres), Norberts Skraucis (kontrabass) un Andrejs Jevsjukovs (ģitāra).

Dziedātāja Ieva Kerēvica apguvusi vokālo mākslu Jelgavas Mūzikas vidusskolā, kā arī Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskolā, bet pašlaik studē Latvijas Mūzikas akadēmijā. Viņa darbojusies arī kā pedagoģe, palīdzot aktieriem sagatavot lomas un vokālās partijas Dailes teātrī iestudētajā Kārļa Lāča mūziklā «Oņegins».

Skaistās balss īpašnieks - kontrtenors Sergejs Jēgers - bakalaura grādu ieguvis Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, bet 2005. gadā beidzis maģistrantūru pēc studijām pie profesora Kārļa Zariņa. Viņš papildinājis meistarību Šveicē «Schola Cantorum Basiliensis» pie profesora Andreasa Šolla un profesora Roberta Ekspēra meistarklasēs Francijā.

Koncerti

19.12. plkst.19.00 Rīgā, Vecajā Sv. Ģertrūdes baznīcā - izpārdots
19.12. plkst. 21.00 Rīgā, Jaunajā Sv. Ģertrūdes baznīcā - PAPILDKONCERTS
20.12. plkst.19.00 Cēsu Sv. Jāņa baznīcā
21.12. plkst.19.00 Ikšķiles Sv. Meinarda Ev. lut. baznīcā - PAPILDKONCERTS
22.12. plkst.19.00 Ikšķiles Sv. Meinarda Ev. lut. baznīcā - izpārdots
27.12. plkst.19.00 Liepājas Sv. Trīsvienības katedrālē
28.12. plkst.19.00 Torņkalna Lutera baznīca
29.12. plkst.19.00 Jelgavas Sv. Annas Ev. lut. Baznīcā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu