Aktieris Raiens Reinoldss sniedz padomus topošajiem tēviem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Raiens Reinoldss jau divas reizes ir kļuvis par tēvu meitām un piedalījies abu meitu dzimšanas mirkļos, tāpēc sniedz topošajiem tēviem padomus.

Aktieris iesaka topošajiem tēviem domāt, kādas fotogrāfijas no dzemdību procesa uzņem topošie tēvi, jo vēlāk, skatoties bildes, sievas var būt neapmierinātas, un radīsies iemesls strīdam par viņu neglīto izskatu.

Tāpat Raiens iesaka nemēģināt būt smieklīgiem, jo sievas to pavisam noteikti nenovērtēs, tas viņas tikai sadusmos.

Zvaigzne lūdz neaizmirst, ka dzemdību laikā vīrietis ir pati pēdējā būtiskā lieta telpā. Sieva, bērns, ārsts, medmāsa, svaigs gaiss, gulta, spilvens, skats pa logu – viss ir būtiskāks par vīrieti.

Ja sieva uzdod jautājumu, vai tur apakšā viss ir kārtībā, mierīgā tonī jāpaziņo, ka viss ir labāk kā jebkad, nekad neizrādot savas emocijas, jo kas gan var būt kārtībā dzemdību laikā.

Aktieris Raiens Reinoldss un aktrise Bleika Laivlija audzina nepilnus divus gadus veco meitiņu Džeimsu un trīs mēnešus veco meitenīti, kuras vārdu vēl publiski nav atklājuši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu