Draugu un ģimenes lokā dziedātājs Nikolajs Puzikovs prezentē savu pirmo solo albumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

16.novembra vakarā kafejnīcā «Bruņinieku 63» dziedātājs Nikolajs Puzikovs prezentēja savu pirmo solo albumu «Te nu es esmu».

Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs ikvienu viesi sagaidīja pie ieejas un laipni aicināja ieņemt labākās vietas un baudīt dažādas uzkodas, kuras bija sarūpētas īpaši svētku vakaram.

Prezentācija tika atklāta ar Nikolaja koncertu, kurā viesi varēja dzirdēt gan jaunas, gan tautā sen mīlētas dziesmas, piemēram, dziesmu «Dievs tevi mīl».

Vakara gaitā dziedātājs sauca uz skatuvi cilvēkus, kuriem vēlējās pateikties par palīdzību karjeras virzīšanā un pirmajiem sniedza jauno albumu, pirmais disks tika pasniegts dziedātāja ģimenei - mammai, tētim un brāļiem.

Mūzikas producents Guntars Račs izteicās, ka nepazīst nevienu tik pacietīgu mākslinieku, kurš gaida pat sešus gadus, lai beidzot varētu izdot savu debijas albumu.

Sešu gadu laikā grupas paspēj izjukt un atkal apvienoties, bet Nikolajs visu šo gadu laikā ir palicis uzticīgs mūzikai un klausītājam, piedāvājot tikai pašu labāko, nesamierinoties ar ko mazāku.

Oficiālajai daļai beidzoties, viesi sveica dziedātāju, dāvājot ziedus, un padarīja viņa svētku dienu vēl īpašāku, toties Nikolajs visiem viesiem dāvināja savu albumu.

Sanākušo vidū bija gan dziedātāja Jenny May, dziedātāja Samanta Tīna, dziedātājs Oskars Deigelis, reperis Dween, ierakstu kompānijas «Mikrofona ieraksti» pārstāvji Guntars Račs un Elita Mīlgrāve.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu