«Fonoklubs» valsts jubileju atzīmē ar «Skyforger» koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Dienu pirms Latvijas valsts pasludināšanas gadadienas – 17. novembrī Cēsu «Fonoklubā» norisināsies folkmetāla grupas «Skyforger» uzstāšanās.

Kaut arī «Skyforger» līdz šim ir uzstājušies vairākos «Fono» rīkotajos pasākumus, piemēram, festivālos un lielkoncertos «Fonofest», «Fono Cēsis» un «Fono Rīga», pasākumu rīkotāju mājvietā «Fonoklubā» folkmetāla apvienība uz skatuves kāps pirmo reizi.

««Skyforger» līdz šim ir bijusi viena no retajām lielajām pašmāju grupām, kas pie mums vēl nav viesojusies, tāpēc viņu koncerts valsts svētku noskaņās mums ir divtik priecīgs un nozīmīgs notikums,» pastāstīja koncerta organizators Marts Sildniks.

Ņemot vērā «Fonokluba» ietilpību, biļetes servisā «eKase.lv» būs pieejamas ļoti ierobežotā skaitā, sākot no 25. oktobra pulksten 12:00. Atgādinām, ka koncerts norisināsies ceturtdien, 17. novembrī. Ieeju «Fonoklubs» vērs vaļā pulksten 22:00, savukārt biļetes cena iepriekšpārdošanā ir 10€.

Par godu gaidāmajam koncertam, pasākuma organizatori piedāvā iepriekš nepublicētu video – fragmentu no «Skyforger» uzstāšanās festivālā «Fono Cēsis», proti, dziesmu «Kad Ūsiņš jāj».

Ieejas biļetes servisā «eKase».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu