Aktieris Raiens Reinoldss: «Pēc seksa sapratu, ka Bleika Laivlija ir īstā un vienīgā»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Četrdesmit gadus vecais aktieris Raiens Reinoldss intervijā izdevumam «GQ» atklāja, ka sapratis, ka viņa divdesmit deviņus gadus vecā sieva, aktrise Bleika Laivlija ir īstā un vienīgā, tiklīdz viņiem pirmo reizi bijis sekss.

Saņemot jautājumu par to, kad viņš sapratis, ka aktrise ir tam īstā un viņš to apprecēs, aktieris jokojot atbildējis, ka tas noticis, tiklīdz viņiem pirmo reizi bijis sekss.

Pēc pasmiešanās viņš nopietni pastāstījis, ka viņi naktī sēdējuši restorāniņā, bijuši vienīgie klienti, sākusi skanēt romantiska dziesma un viņš uzaicinājis Bleiku dejot, bet dejojot sapratis, ka tas noticis, viņš apzinājās, ka saticis savu īsto un vienīgo un var veidot ģimeni.

Randiņa izskaņā Reinoldss kā džentlmenis pavadījis Bleiku uz mājām, un tad viņi arī pirmo reizi nodevušies mīlestībai.

Nu, vērojot savu ģimeni, viņš to salīdzina ar «Hallmark» romantiskajām filmām, kurās parādītais sižets līdzinās skaistai pasta kartītei, tieši tāda ir viņa ģimene.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu