Fakts publicē vasarīgu videoklipu «Sākums»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Hiphopa izpildītājs un mūzikas producents Fakts, īstajā vārdā Jānis Šmēdiņš, nodod klausītājiem videoklipu «Sākums», kas ir otrais singls no Fakta gaidāmā debijas albuma «Vainīgs tu».

«Dziesma ir nostalģiska, tā ir par bērnību, draudzību un laiku, kad mūsu dzīves nebija tik ļoti saistītas ar internetu un mūsdienu tehnoloģijām. Tā ir par dienām, kad dzīve likās vienkāršāka – svaigs gaiss, draugi un draudzenes, saule, zāle, bumba un bezrūpība,» stāsta Fakts.

Videoklipa «Sākums» autors ir pats Jānis Šmēdiņš, bet tā tehniskajā producēšanā piedalījies Ivo Buģis.

Sākot ar 14. novembri, dziesma pieejama lielākajos mūzikas straumēšanas servisos – Spotify, Deezer, Apple Music, iTunes u.c.

Jānis Šmēdiņš jeb Fakts ir hiphopa izpildītājs un mūzikas producents no Jelgavas, kas līdz šim sadarbojies, producējis un miksējis dziesmas tādiem mūziķiem un mūziķu projektiem kā Gacho, MESA, Agnese Rakovska, Triana Park, Reiks, Pēteris Upelnieks, Dvīnes u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu