Izdevniecība «Avots» piedāvā grāmatu steidzīgajām kārumniecēm: «Konditorejas izstrādājumi bez cepšanas».
«Avots» piedāvā grāmatu steidzīgajām kārumniecēm
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Šajā izdevumā apkopotas receptes gan saldu, gan sāļu konditorejas izstrādājumu meistarošanai. Tas ietaupa ne vien laiku, bet arī trauksmaino gaidīšanu plīts priekšā, bažas par pareizo temperatūru un citām ar cepšanu saistītajām likstām.
Sāļo našķu klāstā ir gan sviestmaižu tortes (kas ļaus likt lietā sacietējušo maizi), gan mazliet eksotiskākās uzkodas no lavaša vai tortiljas.
Iekļautas arī receptes dažam veselīgākam kārumam, kura pagatavošanā izmantojamas lielākoties žāvētas aprikozes, plūmes, dateles un rozīnes. Iemācāmies pagatavot arī «iereibušās zemenes» un dažnedažādas «nugas» - mīkstas pastilas, ko droši vien gadījies baudīt kādā ceļojumā.
Un, protams, neizpaliek arī tortes un kūciņas.