Šodienas redaktors:
Krista Garanča

«Avots» piedāvā grāmatu steidzīgajām kārumniecēm

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: publicitātes

Izdevniecība «Avots» piedāvā grāmatu steidzīgajām kārumniecēm: «Konditorejas izstrādājumi bez cepšanas».

Šajā izdevumā apkopotas receptes gan saldu, gan sāļu konditorejas izstrādājumu meistarošanai. Tas ietaupa ne vien laiku, bet arī trauksmaino gaidīšanu plīts priekšā, bažas par pareizo temperatūru un citām ar cepšanu saistītajām likstām.

Sāļo našķu klāstā ir gan sviestmaižu tortes (kas ļaus likt lietā sacietējušo maizi), gan mazliet eksotiskākās uzkodas no lavaša vai tortiljas.

«Konditorejas izstrādājumi bez cepšanas»
«Konditorejas izstrādājumi bez cepšanas» Foto: publicitātes

Iekļautas arī receptes dažam veselīgākam kārumam, kura pagatavošanā izmantojamas lielākoties žāvētas aprikozes, plūmes, dateles un rozīnes. Iemācāmies pagatavot arī «iereibušās zemenes» un dažnedažādas «nugas» - mīkstas pastilas, ko droši vien gadījies baudīt kādā ceļojumā.

Un, protams, neizpaliek arī tortes un kūciņas.

www.avotsabc.lv

Nepalaid garām!

Uz augšu