«R.E.M.» solists Trampa uzvarā vaino arī komiķus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Izjukušās amerikāņu rokgrupas «R.E.M.» līderis Maikls Staips (Michael Stipe) uzskata, ka daļa vainas par Donalda Trampa (Donald Trump) ievēlēšanu jāuzņemas aktierim Alekam Boldvinam (Alec Baldwin) un medijiem, kas reitingu dēļ labprāt ekspluatēja Trampa tēlu.

Kā zināms, šodien tieši Tramps kļuvis par jauno ASV prezidentu, apsteidzot savu sāncensi Hilariju Klintoni.

Pats būdams demokrāta Bērnija Sandersa (Bernie Sanders) atbalstītājs, Staips savā radio raidījumā sarunā ar aktieri Aleku Boldvinu, kurš izcili parodēja Trampu, izteicies: «Ir tik skumji, ka mēs esam atļāvuši sev iestigt šādā izklaides purvā. Es vainoju medijus, arī «Saturday Night Live».»

Viņš piebildis, ka populārajā skeču šovā Boldvinam izdevies lieliski parodēt Trampu, taču tas rezultātā veicinājis viņa popularitāti.

«Endijs Vorhols reiz teica, ka nav tādas lietas kā slikta publicitāte,»

viņš teicis. «Kā mēs paši esam radījuši šādu monstru? Kā mēs šim visam esam piekabinājuši mūsu Amerikas zīmolu?»

Kad viņš jautājis 58 gadus vecajam Boldvinam, kāda ir bijusi sajūta, iejūtoties Trampa tēlā, aktieris atbildējis, ka tad, kad viņu uzrunāja «Saturday Night Live» producenti, viņš ilgi šaubījies, vai piekrist.

Maikls Staips
Maikls Staips Foto: Ekrānuzņēmums

«Man pirmais impulss bija «nē». Jo, lai kādu veiksmīgi parodētu, ir jāizjūt kaut kāda emocionāla saikne ar konkrēto cilvēku, taču ar Trampu es nejutu neko...» viņš saka. «Īstenībā ļoti daudzi cilvēki pie manis nāca un pateicās, jo viņiem bija nepieciešams izsmieties, izlādēties.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu