Kā Amerikas prezidents Baraks Obama reaģē uz meitu randiņiem?!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Amerikas prezidents Baraks Obama intervijā atzina, ka neuztraucas, redzot, kā viņa meitas dodas uz randiņiem un vairs nepavada tik daudz laika kopā ar ģimeni. Baraks audzina astoņpadsmit gadus veco Maliju un piecpadsmit gadus veco Sašu.

Baraks Obama atzinis, ka jūtas mierīgs, meitām dodoties uz randiņiem, divu iemeslu dēļ: pirmais iemesls ir viņa sieva Mišela, kura meitām ir iemācījusi, kas ir pašvērtējums, kā jāprezentē sevi, lai neviens neveidotu viedokli par tevi, vadoties pēc izskata, bet gan pēc inteliģences un rakstura.

Otru iemeslu prezidents atklāj smejoties, un tie ir miesassargi, kuri pavada meitenes it visur, tātad jaunajiem džentlmeņiem ir jādomā, kā izturēties pret dāmām.

Tā kā meiteņu apsardze nav tik viegli pamanāma, tad Baraks jaunos kavalierus informē par to.

Prezidentam un viņa kundzei ir žēl, ka meitenes vairs katru vakaru nav redzamas pie ģimenes vakariņu galda, bet vecāki apzinās, ka viņām ir jādod mazliet brīvības un jāļauj izveidot sava dzīve.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu