«X Factor» zvaigzne Džeimss Arturs iekaro britu albumu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TV šova «X Factor» zvaigzne Džeimss Arturs (James Arthur), kurš uzstājies arī Rīgā, šonedēļ ar savu jauno albumu «Back From The Edge» iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietu, ziņo «nme.com».

Džeimss Arturs jau septembrī un oktobrī ar singlu «Say You Won't Let Go» vairākas nedēļas atradās singlu topa 1. vietā, nu kārta albumam. Ieraksts, kas ir Artura otrais studijas veikums, nedēļas griezumā pārdots 41 000 vienību, ziņo «Official Carts Company».

Pēc veiksmīgā debijas albuma starta 2009. gadā Artura karjera piedzīvoja pamatīgu kritumu, taču šobrīd mūziķis ir atguvies, noslēdzis jaunu līgumu ar kompāniju «Columbia» un kļuvis tikai par otro «X Factor» uzvarētāju pēc Leonas Luisas (Leona Lewis), kam izdevies divas reizes iekarot Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietu

Pagājušās nedēļas līderis rokenrola karalis Elviss Preslijs (Elvis Presley) un albums «The Wonder Of You» (Legacy/RCA/Sony), kas ieskaņots kopā ar Karalisko simfonisko orķestri, noslīdējis uz 2. vietu.

3. vietā populārā kanādiešu dziedātāja Maikla Bublē (Michael Bublé) jaunākais studijas albums «Nobody But Me», kurā iekļautas deviņas kaverversijas un trīs paša Bublē sacerētas dziesmas.

Savukārt Mančestras roka apvienība «The Courteeners», kas 2008. gadā uzšāvās topos ar emocionālo dziesmu «Not Nineteen Forever» (esam par to rakstījuši - skat. resursus), ar savu jaunāko albumu «Mapping The Rendezvous» (Ignition) numur 4.

«Madness» ar «Can't Touch Us Now» (UMC) noslēdz top5.

Singlu topā 1. vietā trešo nedēļu pēc kārtas britu talantu šova «The X Factor» astotās sezonas uzvarētājas - meitenes no popgrupas «Little Mix» ar dziesmu «Shout Out To My Ex» (Syco Music/Sony).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu