Modele Kendela Dženere atklāj, ka cieš no miega paralīzes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Modele Kendela Dženere 6.novembra šova «Keeping Up With the Kardashians» laikā atzina, ka cieš no miega paralīzes. Slimība rada īslaicīgu paralīzi, kuras ietvaros pamostoties vai cenšoties aizmigt, nav iespējams pakustēties vai parunāt.

Kendela raidījuma ietvaros atzina, ka baidās doties gulēt, jo, esot pie apziņas un saprotot, ka nespēj parunāt vai pakustēties, viņai rodas sajūta, ka sirds sāk pukstēt lēnāk, un viņa baidās nomirt.

Daudzi pārlidojumi nenāk par labu šādam veselības stāvoklim, bet Kendelai nākas savas profesijas ietvaros daudz ceļot, lai piedalītos dažādās fotosesijās un modes skatēs.

Kendelas māte neslēpj, ka reizēm slimība rada problēmas, jo daudzo pārlidojumu dēļ viņai nereti nākas doties uz kādu vietu, lai vienkārši palīdzētu meitai atlidot mājās, jo slimības uzliesmojumā viena pati viņa nav spējīga lidot.

Jebkura cita māte uztrauktos par meitas veselību un būtu gatava palīdzēt viņai it visā, turpretī Krisa Dženere savai divdesmit vienu gadu vecajai meitai iesaka nolīgt palīdzi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu