Hercogiene Keita Midltone atteikusies būt līgavas māsa savas māsas kāzās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kembridžas hercogiene Keita Midltone atteikusies būt līgavas māsa savas jaunākās māsas Pipas Midltones kāzās, šādu lēmumu sieviete pieņēmusi preses un apkārtējo uzmanības dēļ, jo nevēlas nekādā veidā aizēnot savas māsas kāzas.

Pateicoties māsas stāvoklim sabiedrībā, Pipa nonākusi grūtā situācijā, viņa, protams, vēlas, lai īpašajā dienā Keita viņai atrodas blakus visā procesā, bet apzinās, ka, tā kā viņas māsa ir topošā karaliene, esot kopā ar Keitu, līgava spēlēs otrā plāna lomu, ne pirmo.

Izdevums «Hello» raksta, ka tieši tāpēc, lai nelaupītu māsai iespēju mirdzēt pašas kāzās, Keita būs viešņa, bet atradīsies nomaļus, lai nelaupītu Pipai viņas momentu un uzmanību.

Pipas un līgavaiņa Džeimsa Metjūza kāzas notiks nākamajā pavasarī, pāris laulāsies tradicionālā laulību ceremonija, bet vēlāk 150 viesi dosies uz ģimenes īpašumu svinēt priecīgo notikumu.

Par līgavaiņa labo roku kļūs aktieris Spensers Metjūzs, bet, kas palīdzēs Pipai, nav zināms.

2011.gadā hercogienes Keitas Midltones kāzās tieši Pipa Midltone bija labā roka savai māsai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu