Modes entuziasti līksmo Daces Bahmanes dzimšanas dienas pārsteiguma ballītē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Aizvadīto pirmdien, 31. oktobra vakarā, «Riga Fashion Week» noslēdzošās dienas ietvaros modes dizainere un stiliste Dace Krieviņa-Bahmane veiksmīgi prezentēja sava zīmola Dace Bahmann jaunāko 2017. gada pavasara-vasaras kolekciju sievietēm.

Ilgi gaidītā un pozitīvām emocijām piepildītā diena tika noslēgta ar īpašu pārsteiguma ballīti galvaspilsētas iecienītajā kokteiļbārā «XIII», ko par godu Daces jaunās kolekcijas prezentācijai un 1. novembrī gaidāmajai dzimšanas dienai bija sarūpējusi viņas draudzene, slavenību stiliste un grima māksliniece Kristīne Čakare.

Enerģiskas mūzikas un atspirdzinošu kokteiļu priecēti, viesi līksmo Daces Bahmanes ballīti baudīja vēl ilgi pēc pusnakts.

Laba vēlējumi mijās ar ziediem un dāvanām, un, kā atzīst pati Dace, šis bija negaidīts, taču ļoti izdevies un īpašs pārsteigums. Par spīti tam, ka dzimšanas dienu svinēšana pirms laika tiek uzskatīta par sliktu zīmi, tik pozitīva atmosfēra, draugu un kolēģu mīlestība izkliedēja visas domas par šo tautā pieņemto uzskatu.

Berlīnes 60. gadu interjera priekšmeti un astoņdesmitajos gados radītie latviešu dizaineru misiņa un dzintarkrāsas gaismekļi paspilgtināja ballītes klasisko, eleganto noskaņu, tajā pašā laikā radot brīvu atmosfēru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu