Kura dāma Anglijā ir populārāka - Keita Midltone vai Kara Delavinja?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Mīlēt Keitu Midltoni Anglijā ir tikpat populāri kā mīlēt modeli Karu Delavinju, izdevums «Vogue» aptaujājuši Anglijas iedzīvotājus un izrādās - mīlestība pret modeli ir lielāka nekā pret hercogieni! Pie šāda lēmuma izdevums nonācis, gan vadoties pēc pārdoto žurnālu skaita, gan pēc aptaujas!

Kā stāsta žurnāla «Vogue» Anglijas redaktors, bija vajadzīgi pāris mēneši, lai pierunātu Keitu Midltoni fotografēties žurnāla vākam un sniegt interviju, toties ar Karu Delavinju nav bijušas problēmas, saņemot piedāvājumu, modele uzreiz piekritusi.

Kā stāsta žurnāla pārstāvis, tieši žurnāls, kuru rotāja Kara, kļuvis par gada pārdotāko žurnālu, bet vāks, kuru rotāja Keita, ne tuvu nav bijis tik populārs. Arī cilvēku aptaujā modele ļoti pārliecinoši apsteidza hercogieni.

Žurnāla pārstāvji arī skaidro, ka iemesls, kāpēc žurnāls ar Karu uz vāka ir pirktāks, var būt izskaidrojams ar to, ka tieši septembrī atsākas iepirkšanās sezona, bet vasarā nekas jauns neparādās veikalu plauktos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu