Keitija Perija un Orlando Blūms Helovīnu sagaida Hilarijas un Bila Klintonu ādās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Keitija Perija tik ļoti aizrāvusies ar atbalsta izrādīšanu Amerikas prezidenta kandidātei Hilarijai Klintonei, ka pat Helovīna ballītē pārtapa tieši par viņu. Zvaigznes mīļotajam Orlando Blūmam neatlika nekas cits, kā pārtapt par Hilarijas vīru Bilu Klintonu.

Savā portāla «Instagram» kontā Perija parādīja dažādus pārtapšanas procesus, paziņojot, ka kopumā tas aizņēmis piecas stundas. Perijas tēlu veidoja uzreiz vairāki grima mākslinieki, bet tērpu zvaigzne izvēlējās pati.

Helovīnu Keitija Perija un Orlando Blūms svinēja ikgadējā aktrises Keitas Hadsones rīkotajā ballītē, kurā Holivudas zvaigznēm ir iespēja pārģērbties dažādos tēlos un kopā nosvinēt svētkus.

Dziedātāja ir liela Klintones atbalstītāja un iesaistās dažādās akcijās, lai sniegtu atbalstu Hilarijas prezidenta kampaņai un motivētu savus fanus balsot tieši par šo Amerikas prezidenta kandidāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu