ABBA apvienosies «jaunai digitālai pieredzei»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Tsugufumi Matsumoto / TT NYHETSBYRÅN

Zviedru popgrupa ABBA 2018. gadā - vairāk nekā 30 gadus pēc pēdējās publiskās uzstāšanās - apvienosies «jaunai digitālai pieredzei», teikts grupas paziņojumā.

Ieceres īstenošanai grupas dalībnieki strādās kopā ar televīzijas šova «American Idol» radītāju Saimonu Fuleru un uzņēmumu «Universal Music Group».

«Mēs pētām jauno tehnoloģiju pasauli ar virtuālo realitāti un mākslīgo intelektu pirmajā plānā, kas ļaus mums radīt jaunas izklaides un satura formas, kādas iepriekš pat nespējam iztēloties,» paziņojumā norādīja Fulers.

ABBA, kas ir pazīstama ar saviem 70. un 80. gadu hitiem «Waterloo», «Dancing Queen» un «Take A Chance On Me», izjuka 1982.gadā.

«Fani visā pasaulē mums vienā laidā prasa, kad apvienosimies, un ceru, ka šis jaunais ABBA veikums saviļņos viņus tikpat lielā mērā, kā tas saviļņo mani,» paziņojumā norādīja grupas soliste Annifrīda Lingstāda.

Sīkākas detaļas par šo sadarbību tiks atklātas nākamgad.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu