Nikolaja Baskova vērienīgais koncerts pulcē daiļā dzimuma pūļus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

25. oktobrī «Arēnā Rīga» uzstājās Krievijas Federācijas Tautas mākslinieks Nikolajs Baskovs. Dziedātājs prezentēja Latvijas publikai jaunu, iespaidīgu šovu «Spēle» slavenā režisora Alekseja Sečenova iestudējumā. Šova pirmizrāde notika oktobra sākumā Maskavā, Valsts Kremļa pilī. Kā jau ierasts, dziedātāju Latvijā sagaidīja ar vētrainiem aplausiem un ziedu klēpjiem.

Zinot, ka koncertā būs unikālas dekorācijas, īpaši teatralizēti priekšnesumi, kas beigu beigās veidos kopīgu sava veida muzikālu izrādi, viesi jau laicīgi steidza ieņemt savas vietas «Arēna Rīga» telpās.

Kā jau ierasts, mākslinieks gandrīz pēc katras dziesmas saņēma ziedu klēpjus, kā nekā viņš ir daudzu sieviešu mīlulis.

Nav brīnums, ka skatītāju rindās bija maz vīriešu, zāli aizpildīja galvenokārt dāmas, kuras ļāvās brīdi pasapņot par skaistās, skanīgās balss īpašnieku, toties kungi, kuri ieradās, galvenokārt bija līdzi sievām, draudzenēm un priecājās par iespēju tās padarīt laimīgas.

Koncerts neatstāja vienaldzīgu nevienu tā apmeklētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu