Rīgas modes cienītāji bauda gadskārtējo «Modes manifestāciju»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Birkenfelds

19.-22.oktobrī norisinājās Latvijas modes nedēļas «Modes manifestācija» modes skates, kuras varēja vērot «VEF» Radošajā kvartālā. «Modes manifestācija» ir modes pasākums, kurš vienmēr norisinās pirms «Rīgas modes nedēļas», tādā veidā iesildot modes fanus un cienītājus galvenajam modes pasākumam, kurš divas reizes gadā norisinās Rīgā.

«Modes manifestācijā» varēja vērot vairāk nekā 20 dažādu zīmolu kolekcijas un pieteikumus. Modes skatēs apskatāmi gan iemīļoto pašmāju modes dizaineru, gan strauju attīstību piedzīvojušo modes zīmolu, gan arī jauno talantu radītie tērpi.

Jaunajiem vārdiem pievienojās visiem zināmi zīmoli, tādi kā «Helen Chaude», «IN by Inga Nipane», «Žanete Auziņa», «Baiba Ladiga», «Alexander Pavlov» un citi.

«Modes manifestācija» ir Latvijas modes dizaineru un zīmolu jaunradīto vērtību demonstrēšanas un popularizēšanas platforma plašam Latvijas modes zīmolu spektram. Tā sniedz Latvijas mērogā unikālu iespēju jebkurā attīstības stadijā esošam modes zīmolam izrādīt plašai publikai savu jaunāko kolekciju.

Kā jau ierasts, modes pasākumu visas trīs dienas apmeklēja arī sabiedrībā pazīstamas personas, kuras ir bieži viesi modes skatēs.

Slavenības ieradās, lai iegūtu iedvesmu jauniem tēliem, redzētu, kā mode attīstīsies nākotnē, un vienkārši vērotu savu mīļāko dizaineru tērpus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu