Par modeli Karu Delavinju uzņems dokumentālu filmu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kompānija «Revolver entertainment» gatavojas uzņemt dokumentālo filmu par modeles Karas Delavinjas ceļu uz modes un kino panākumiem. Filmai dots nosaukums «Kara», un drīzumā tiks sākta tās uzņemšana.

Kara savu ceļu modes pasaulē sāka 2009.gadā, piedaloties zīmola «Clements Ribeiro» modes skatē un fotografējoties žurnāla «Love» modes lapām.

Fotogrāfijām parādoties žurnālā, Kara saņēma piedāvājumu piedalīties zīmola «Burberry» fotosesijā, kas padarīja pazīstamu jaunās sievietes seju.

Nepilna pusgada laikā pārvērtās angļu meitenes dzīve un viņai piedāvāja sadarboties ar tādiem zīmoliem kā «Louis Vuitton», «Dolce & Gabbana», «Fendi», «Oscar de la Renta», «Stella McCartney», «Victoria’s Secret», «H&M», «Topshop», «Reserved», «Tom Ford», «Yves Saint Laurent», «DKNY».

Aktrises karjeru Delavinja sāka 2015.gadā, uzreiz filmējoties galvenajā lomā filmā «Paper towns».

Karas panākumi, talants motivēja filmu studiju uzņemt darbu par jaunās sievietes ceļu uz slavu, lai tas motivētu citus sekot sapņiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu