Aktieris Raiens Reinoldss atklājis sava un Bleikas Laivlijas otrā bērna dzimumu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Aktieris Raiens Reinoldss, kurš pirms dažām dienām kļuva par otrā bērna tēvu, portālā «Twitter» izpļāpājies par otrā bērna dzimumu, kuru pāris turējuši noslēpumā.

Aktieris ievietojis ziņu, kurā teicis, ka virs meitiņas gultas izvietotais grabulis atgādinot kontracepcijas gredzenu, tā ka meitiņai jābūt īpaši laimīgai, ka viņa ir nākusi pasaulē.

Ar to aktieris nemanot atklājis otrā bērna dzimumu, jo diez vai grabulis atrodas virs pāra pirmās meitas Džeimsas gultiņas, jo viņa šādām rotaļlietām ir daudz par lielu.

Baumas par aktrises grūtniecību parādījās jau aprīlī, kad filmēšanas laukumā darba starplaikos sieviete slēpa vēderu, uzvelkot halātu vai paņemot rokās dvieli, tik ļoti viņa centās pēc iespējas ilgāk pasargāt savu vēl nedzimušo bērnu no preses uzmanības.

Pāris iepazinās 2010.gadā, bet sākumā bija draugi, jo abi bija kopā ar citiem aktieriem, Bleika ar Leonardo di Kaprio, bet Raiens ar Skārletu Johansoni, tomēr 2012.gadā viņi apprecējās un 2014.gadā pasaulē nāca pāra pirmā meita Džeimsa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu