Aktrise Elīna Dzelme un miljonārs Maligins plāno apprecēties kādā no Latvijas pilīm

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Kā informē izdevums «Kas Jauns», aktrise, māksliniece Elīna Dzelme un uzņēmuma «Olainfarm» valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins plāno tuvākajā laikā apprecēties un kāzas rīkot kādā no Latvijas skaistajām pilīm. Nu pāris atrodas Taizemē, kur bauda pirmskāzu ceļojuma burvību.

Ir pagājis nepilns gads, kopš Ziemassvētku laikā Valērijs Maligins bildināja savu mīļoto Elīnu, nu pāris atgriezušies bildinājuma vietā - Taizemē, kur bauda romantiku, lai,, atgriežušies Latvijā, iestūrētu laulības ostā.

Dzirdot jautājumu, vai viņa ir laimīga un iemīlējusies, Elīna apstiprina, ka ir laimīga, bet par iemīlēšanos tā arī nekomentē.

The best SUPERMAN in the world is already with me?

A photo posted by Elina Dzelme (@elinadzelme_com) on

Tāpat sieviete atzina, ka attiecības ar miljonāru savā veidā provocēja kļūšanu par ārštata aktrisi, toties, runājot par luksusa dzīvi, slavenība piebilda, ka neķer orgasmu no luksusa dzīves, bet neilgojas arī pēc nabadzības.

Izdevums «Kas Jauns» informē, ka pāris draugiem jau izsūtījuši kāzu ielūgumus, tātad kāzas jau izplānotas, vieta izvēlēta, laiks noteikts, atliek vien teikt jāvārdu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu