Pamela Andersone vēlas aizliegt dzīvnieku izmantošanu cirkā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Pamela Andersone uzrakstījusi Lielbritānijas premjerministrei Terēzai Mejai vēstuli ar lūgumu sākt diskusijas par dzīvnieku izmantošanas aizliegšanu uz cirka skatuves.

Šāds aizliegums pastāv jau vairākās Eiropas valstīs, piemēram, Nīderlandē, Grieķijā un Austrijā, taču britu amatpersonas vēl nav aizliegumu īstenojušas par spīti politiķu centieniem iepriekšējā gadā izstrādāt tiesību aktu.

Foto: TT NYHETSBYRN

Andersone, kura pašlaik viesojas Londonā, trešdien nosūtīja premjerministrei vēstuli, aicinot ieviest aizliegumu.

«Premjerministres kundze, viena lieta, ko es visvairāk mīlu Lielbritānijā, ir valsts reputācija cīņā pret vardarbību pret dzīvniekiem. Tāpēc es jutos šokēta, uzzinot, ka valstī dzīvnieki vēl nav aizliegti cirkā,» rakstīja aktrise.

49 gadus vecā aktrise, kura aktīvi darbojas dzīvnieku aizstāvju organizācijā «People for the Ethical Treatment of Animals» (PETA), vēstulē vēl aicināja premjeri sekot citu valstu piemēram un ieteica satikties, lai tematu pārrunātu.

Andersone šogad jau tikusies ar citiem politiķiem, janvārī lūdzot Francijas parlamentu aizliegt franču nacionālā ēdiena «foie gras» gatavošanu, kurā izmanto zosu aknas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu