Metjū Makonahija ģimene domājusi, ka Kamilla nepiekritīs kļūt par dēla sievu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktiera Metjū Makonahija ģimene bijusi droša, ka modele Kamila Alvesa nepiekritīs apprecēties ar viņu dēlu un bildinājums izjauks visas Ziemassvētku brīvdienas, kā nekā aktieris bildināja mīļoto 2011.gada Ziemassvētku rītā Ziemassvētku dāvanu izsaiņošanas laikā.

Bildināšanas mirklī klāt atradās visa ģimene, bet, neredzot Kamilas seju, tikai saprotot, ka uzreiz nav atskanējusi apstiprinoša atbilde, viņi bija droši par savām aizdomām, ka sieviete tūlīt bēgs prom, jo nevēlēsies precēties.

Par laimi, ģimenes priekšnojauta nepiepildījās, sieviete ātri vien apkaroja šoku, sāka smaidīt un izteica aktierim tik ļoti gaidīto jāvārdu.

Slavenība gredzenu bija ielicis vienā no dāvanām, bet izdarījis tā, lai sievietei nākas atvērt un izsaiņot astoņas kastītes, līdz beidzot viņa atrod savu dāvanu un dzird bildinājumu.

Nu pāris ir laimīgi precējušies un audzina trīs bērnus – divas meitas un dēlu.

Pat pēc pagājušiem gadiem Metjū atceras bildinājuma sajūtas un adrenalīnu, zinot, ka sieviete viņu mīl, bet mīlestība nav garants laulībai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu