Aktrise Halle Berija bērnu dēļ iesaistās konfliktā ar saviem faniem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Halle Berija negaidīti iesaistījās konfliktā pati ar saviem faniem, kad tie paziņoja, ka zvaigzne kaunas no saviem bērniem, jo portālā «Instagram» publiskotajās fotogrāfijās slēpj savu atvašu sejas.

Kašķis sākās, pateicoties aktrises pēdējai publiskotajai fotogrāfijai, kurā redzams viņas dēls Maseo un meita Nali, bet bērnu sejas nav redzamas, daudzi fani fotogrāfiju uztvēra pozitīvi un izteica daudzus labus vārdus, bet bija tādi, kas uzskatīja, ka zvaigzne kaunas pati no saviem bērniem.

Berija atbildējusi nelabvēļiem, sakot, ka pamanījusi, ka jau vairākkārt, runājot par viņas bērniem, tiek rakstītas negatīvas lietas, un viņa vēlas šo to paskaidrot.

Aktrise uzreiz piemetina, ka nekaunas par saviem bērniem un to izskatu, bet tas netraucē viņai meklēt citus veidus kā to seju publiskošanu, lai parādītu pasaulei, ka bērni ir būtiska viņas dzīves sastāvdaļa.

Halle vēlas pasargāt savus bērnus no publiskas dzīves, īpaši laika posmā, kamēr viņi vēl ir tikai bērni un nespēj tikt galā ar popularitāti, paparaci, aktrise vēlas, lai viņas atvases dzīvo parastu dzīvi.

Zvaigzne piemetina, ka tas ir tikai viņas viedoklis un viņa nekritizē tos, kas uzskata pilnīgi pretēji.

Slavenības fani to atbalstījuši, sakot, ka ir daudzas slavenības, kuras slēpj savus bērnus no publikas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu