«Heaven Grey» prezentēs jaunāko albumu «Manuscriptum»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

14. oktobrī plkst.20 klubā «Melnā piektdiena» Latvijas metālmūzikas grupa «Heaven Grey» prezentēs savu jaunāko albumu «Manuscriptum», informē kluba pārstāvis Valdis Bērzvads. Albumā apkopotas drūmu noskaņu caurvītas melodijas, kā arī uz iznīcību un skumjām vērstas intonācijas, kas joprojām raksturo «Heaven Grey» skanējumu. Albums ierakstīts poļu mūzikas ierakstu kompānijas «Via Nocturna» paspārnē.

Koncertu pirms «Heaven Grey» atklās divas mūzikas apvienības no Krievijas - grupa «Inner Missing» un «Deformity» -, kā arī lietuviešu apvienība «Hellhookah».

Albums «Manuscriptum» ir veidots kā cilvēka, kurš savā dzīvē piedzīvo plašu destruktīvu emociju klāstu un to visu apraksta savā dienasgrāmatā, stāsts.

Albuma vizuālo noformējumu veidojis gleznotājs un video mākslinieks Artūrs Bērziņš, kurš radījis dizainu vairākiem smagās mūzikas ierakstiem, tostarp britu grupai «Cradle of Filth».

«Manuscriptum» ierakstīts Rīgā, studijā «Z2», to miksēja un māsterēja grupas bundzinieks Rotislavs Rons. Albumā dziesmas ierakstītas gan angļu, gan latviešu valodā.

Grupa «Heaven Grey» dibināta 1993. gadā, pēc vairāku gadu klusēšanas tā atkal apvienojās 2007. gadā un 2010. gadā laida klajā albumu «Falling Mist». Kopš tā laika mūziķu sastāvs ir mainījies, un 2016. gadā «Heaven Grey» dziedātājs ir Artūrs Fišers, ģitāru spēlē Vjačeslavs Ņikitins un Vladimirs Beluga, basģitāru - Andrejs Ņikitins, bungas - Rotislavs Rons, bet bekvokāls un sintezators ir Staņislava Semjonova pārziņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu