Aktrise Kristena Stjuarte pavada laiku kopā ar modeles Karas Delavinjas bijušo līgavu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirms pāris mēnešiem aktrise Kristena Stjuarte runāja par lielo mīlestību pret asistenti Alīsiju Kārgailu, atzina faktu, ka sievietēm nācies pārdzīvot vairākas šķiršanās, lai beidzot apzinātos savas jūtas un to, ka viņām jābūt kopā. Pagājuši pāris mēneši, un zvaigzne pieķerta pastaigājamies ar modeles Karas Delavinjas bijušo līgavu dziedātāju St.Vincent.

Sievietes jau divas reizes pieķertas kopā pavadām laiku, pirmo reizi viņas apmeklēja Stjuartes jaunās filmas prezentāciju, bet jau pēc pāris dienām devās pastaigā.

Pastaigas laikā pamanot paparaci, sievietes smaidīja un bija pozitīvas, tas nav raksturīgi Stjuartei, parasti viņa ir negatīva un pat rupja.

Zvaigznes, dzirdot jautājumu par savu attiecību statusu, atteikušās no komentāriem.

Stjuarte pēdējos gados dzīvo aktīvu mīlas dzīvi; jau 2013.gadā kļuva zināms par viņas attiecībām ar asistenti Alīsiju, tās ar pārtraukumiem turpinājās divus gadus, līdz aktrise uzsāka attiecības ar franču dziedātāju Soko, bet jau šā gada Kannu kinofestivālu apmeklēja kopā ar Alīsiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu