Noskaties, kā «stouni» izpilda «The Beatles» dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Saldais ēdiens rokmūzikas cienītājiem. Piektdien Indio, Kalifornijas štatā notikušajā «Desert Trip» leģendārā britu grupa «The Rolling Stones» uzstāšanos noslēdza ar savu 60. gadu konkurentu - grupas «The Beatles» dziesmu «Come Together». «Tas var jums likties dīvaini, bet mēs jums izpildīsim kādas nepazīstamas bīta grupas dziesmu,» piesakot «Come Together», pajokoja «stounu» solists Miks Džegers (Mick Jagger).

Bītlu dziesmu izskanēja mazliet blūzīgākā aranžējumā.

Koncerta laikā «stouni» izpildīja arī dziesmu «Ride 'Em on Down», kuru koncertos nebija spēlējuši kopš 1962. gada.

Zināms, ka 2. decembrī gaidāmajā «The Rolling Stones» blūza albumā «Blue & Lonesome» šī dziesma ir ieskaņota jaunās skaņās.

Festivāls «Desert Trip» turpinās arī sestdien, kad uz skatuves kāps Nīls Jangs (Neil Young) un Pols Makartnijs (Paul McCartney).

Jau ziņots, ka vienas dienas biļete maksā 199 ASV dolārus (174 eiro), savukārt trīs dienu biļete uz visiem nedēļas nogales koncertiem maksā 399 dolārus (350 eiro).

Sēdvietas koncertos maksā no 699 līdz 1599 dolāriem (no 613 līdz 1403 eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu