Aktrises Rīzas Viterspūnas meita dara visu, lai būtu parasta tīne

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Slavenību bērni nereti nokļūst uzmanības centrā, tikai pateicoties savu vecāku vārdam un panākumiem. Ne visiem bērniem patīk šāda uzmanība. Aktieru Rīzas Viterspūnas un Raiena Filipa septiņpadsmit gadus vecā meita Ava vēlas būt pati parastākā tīne un neizcelties uz apkārtējo fona.

Aktieru meita visu vēlas sasniegt pati, tāpēc arī viņai nav šikas automašīnas, bet vecs «Volkswagen Jetta», kuru viņa iegādājusies par pašas nopelnītajiem līdzekļiem.

Meitenes draugi saka, ka pat Avas aukle brauc ar jauna modeļa automašīnu, bet skolniece nevēlas izcelties uz apkārtējo fona.

Avai nepatīk, ka viņai nepārtraukti atgādina, ka viņa ir slavenību bērns, skolniece pati vēlas izkarot savu vietu pasaulē.

Vasarā meitene strādāja gan labdarības organizācijā, gan apģērbu veikalā, jo viņu interesē mode un pat viņas māte prasa meitas viedokli, pirms velk kādu tērpu.

Ja citu slavenību bērni jau no mazotnes vēlas būt prožektoru gaismā un būt populāri, jo viņi vienkārši eksistē, tad ir patīkami izņēmumi, kuri paši vēlas gūt panākumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu