«Passenger» britu topā uzveic Springstīnu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Hita «Let Her Go» autors Maiks Rosenbergs (Mike Rosenberg) jeb «Passenger», kas 9. oktobrī uzstāsies koncertzālē «Palladium», ar savu jauno albumu «Young As The Morning, Old As The Sea» (Black Crow) iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topu, ziņo «nme.com».

Romantiskais britu dziedātājs aizšķērsojis ceļu septembra jubilāram Brūsam Springstīnam (Bruce Springsteen), kura dziesmu izlase «Chapter and Verse» spiesta samierināties ar 2. vietu. Albums ar 18 dziesmām (piecas pirms tam neizdotas) laists klajā kopā ar autobiogrāfiju «Born to Run».

Savukārt 18 gadus vecā kanādiešu popmūzikas dziedātāja Šona Mendesa (Shawn Mendes) jaunais studijas albums «Illuminate» (Island Records) debitē 3. vietā.

Britu progresīvā roka apvienība «Marillion» ar «F E A R» (Ear Music) startē 4. vietā.

Savukārt londonieša Dena Smita (Dan Smith) 2010. gadā izveidotais poproka kolektīvs «Bastille» (Bastīlijas diena ir vienā datumā ar Smita dzimšanas dienu), kas viesojies arī Positivus festivālā, no 1. vietas noslīdējis uz 5.

Singlu topā tikmēr 1. vietā britu televīzijas talantu konkursa «X Factor» devītās sezonas uzvarētājs Džeimss Arturs (James Arthur) ar dziesmu «Say You Won't Let Go».

EDM pārstāvji «Chainsmokers» un dziedātāja Helsija (Halsey) ar dziesmu «Closer» (Disruptor) numur 2, bet kanādiešu dziedātājs Eibels Tesfejs (Abel Tesfaye) aka «The Weeknd» ar dziesmu «Starboy» (tapusi sadarbībā ar franču duetu «Daft Punk») noslēdz top3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu