Arī Vudijs Harelsons debitēs kā režisors

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sekojot daudzu Holivudas aktieru ēdās, arī amerikāņu aktieris Vudijs Harelsons (Woody Harrelson) izmēģinās spēkus režisora un scenārista amatos, izdodot jaunu filmu «Lost in London» («Pazudis Londonā»), vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Divkārtējais «Oskara» balvas nominants intervijā vietnei «Screen Daily» sacīja, ka esot izstājies no aktiera Džordža Klūnija un brāļu Koenu projekta «Suburbicon», lai filmētos režisora Roba Reinera jaunākajā filmā «Shock and Awe».

55 gadus vecais Harelsons tajā spēlēs žurnālistu, kurš pēta bijušā ASV prezidenta Džordža Buša saistību ar kādreizējo Irākas prezidentu Sadamu Huseinu un teroristu organizāciju «Al Qaeda».

Pēc tam Harelsons ķersies pie kinolentes «Lost in London» scenārija rakstīšanas un režijas.

Harelsons šonedēļ Cīrihes filmu festivālā prezentē biogrāfisko filmu «LBJ» par Lindonu Džonsonu, kurš 60.gados bija ASV prezidents. Filmas pirmizrāde notika Toronto kinofestivālā, un tā saņēma labas atsauksmes no kritiķiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu