Dreiks atgriežas 1. vietā, publicē jaunu īsfilmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kanādiešu reperis Dreiks (Drake) ar albumu «Views» atgriezies ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» saraksta 1. vietā, ziņo «billboard.com».

Šī ir jau 13. nedēļa ne pēc kārtas) 1. pozīcijā. Mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati liecina, ka nedēļas griezumā albums pārdots 53 000 vienību,

Vienlaikus Dreiks ekskluzīvi «Apple Music» publicējis 23 minūšu garu īsfilmu «Please Forgive Me», kas tapusi, lai saturiski papildinātu albumu.

Albumu topa 2. vietā reperis Maks Millers (Mac Miller) ar ierakstu «The Divine Feminine». Nedēļas griezumā pārdotas 48 000 vienības.

«Pašnāvnieku vienības» skaņu celiņš stabili 3. vietā.

Amerikāņu rokgrupas «Staind» solists Ārons Luiss (Aaron Lewis) ar savu jauno kantri soloalbumu «Sinner» «nolaidies» «Billboard 200» pieprasītāko albumu topa 4. pozīcijā (42 000).

Jaunais R&B dziedoņa Ašera (Usher) albums «Hard II Love» tikai 5. vietā.

Pagājušās nedēļas līderis, popkantri mūziķis Džeisons Aldīns (Jason Aldean) ar savu albumu «They Don’t Know» noslīdējis uz 6. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu