Sāra Polsone atzīst, ka «Emmy» balvas iegūšana beidzot likusi noticēt savām spējām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktrise Sāra Polsone atzinusi, ka pēc prestižās «Emmy» televīzijas balvas iegūšanas esot beidzot noticējusi saviem spēkiem.

41 gadu vecā Polsone tika apbalvota kategorijā «Labākā galvenās lomas tēlotāja miniseriālā vai televīzijas filmā» par prokurores Māršas Klārkas, kura vadīja apsūdzības pusi civillietā pret futbolistu O.Dž.Simpsonu, lomu seriālā «American Crime Story».

Lai arī Polsone ir aktrise jau 22 gadus, atpazīstamību, balvas un kritiķu labvēlību viņa izpelnījusies tikai pēdējā laikā. Viņa atzina, ka uzvara «Emmy» ceremonijā esot likusi noticēt savām spējām.

«Aktieriem vienmēr ir bail, ka viņi neiederas. Īpaši, ja tiek ielaisti istabās, kurās tikt nejūtas līdz galam pelnījuši, un iegūst arvien vairāk cilvēku cieņu un apbrīnu,» intervijā žurnālam «Variety» skaidro Polsone. «Viņi cer, ka aicinātāji nepārdomās un neliks viņiem iet prom. Stāvot visu šo cilvēku priekšā [»Emmy» ceremonijā], viņu reakcija lika man noticēt, ka esmu savā īstajā vietā.»

Polsone atzina, ka viņai joprojām esot grūti noticēt, ka viņa saņēmusi prestižo apbalvojumu.

«Es esmu 41 gadu veca, tuvojas mana 42.dzimšanas diena, un tagad esmu to visu ieguvusi? Mēs taču zinām - kas augstu lido, tas zemu krīt, vai ne? Es cenšos saglabāt reālistisku skatījumu,» viņa uzsvēra.

Polsone uz «Emmy» ceremoniju devās kopā ar Māršu Klārku - bijušo prokurori, kuru spēlēja seriālā. Aktrise uz savas «Emmy» statuetes palūdza iegravēt arī Klārkas vārdu.

Pēc uzvaras Polsoni sociālajos tīklos apsveica vairākas slavenības, tajā skaitā arī aktrise Sandra Buloka. Žurnāls «Variety» apstiprinājis ziņas, ka Buloka un Polsone spēlēs krimināltrillera «Ocean's Eleven» («Oušena banda») jaunajā versijā ar sievietēm galvenajās lomās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu