Septiņu bērnu māte Una Gavare pametusi laulāto draugu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Četrdesmit divus gadus vecā modele, septiņu bērnu mamma Una Gavare pirms pāris nedēļām pametusi vīra mājas un kopā ar septiņiem bērniem devusies prom, nepaskaidrojot vīrietim aiziešanas iemeslus.

Kā informē izdevums «Kas Jauns», tēvu dienu šogad Māris Gavars nesvinēja, jo viņa sieva bija devusies prom, apsveikumus vīrietis saņēmis vien no vecākajiem bērniem interneta vidē.

Tikai no sarunām ar bērniem «Skype» vīrietis uzzinājis, ka bērni kopā ar sievu atrodas Tenerifē, izrādās, Māris nemaz nav zinājis, ka sieva taisās doties ceļojumā, kur nu vēl ņemot līdzi viņu bērnus.

Laulātie draugi nesarunājas, tāpēc Māris neko nezina par sievas tālākajiem plāniem, vīrietis vien zina, ka bērni apgūst spāņu valodu, bet skolā iekavēto vielu viņiem māca Una.

Vīrietis priecājas, ka Una nav aizgājusi no mājām ar visu iedzīvi, Māris gaida savu ģimeni atpakaļ mājās.

Pati Una aiziešanas iemeslu izdevumam nekomentēja.

Izdevuma «Kas Jauns» rīcībā nonākusi informācija, ka Una Gavare Tenerifē uzturas Ainara Gulbja īpašumā un viņus vienojot romantiskas attiecības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu