LGBT kopienas klubā «Golden» uzstājas slavena Francijas dziedātāja

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Māris Lazdāns

2016.gada 17. septembrī bārā - klubā «Golden» savu priekšnesumu sniedza austrāliešu izcelsmes māksliniece Klaudio (Claudio), kura pašlaik dzīvo Francijā un ir iemantojusi zināmu popularitāti. Mākslinieces uzstāšanās bija gaidīts un īpašs mirklis kluba apmeklētājiem. Populārākais Latvijas LGBT kopienas klubs ir izklaides vieta cilvēkiem ar Latvijas sabiedrībai neraksturīgi brīviem uzskatiem, kuriem piemīt tolerance un kuri ir iecietīgi pret citu cilvēku pārliecību un uzskatiem.

Vokālistes, komponistes, pianistes un producentes Reičelas Klaudio (Rachel Claudio) balsij piemīt satriecoša daudzveidība, tā, būdama trausla un spēcīga vienlaikus, aizrauj ne tikai soulful, bet arī elektroniskās un džeza mūzikas cienītājus.

Savas karjeras laikā sadarbojusies ar virkni pazīstamu mūziķu un producentu, kā arī izdevusi divus solo albumus - «Claudiography» un «Thrill of the Game».

Kluba apmeklētāji augsti novērtēja, Klaudio uzstāšanos un pēc katras izskanējušās dziesmas atbalstīja mākslinieci ar aplausiem, bet pēc uzstāšanās nekautrējās uzmundrināt dziedātāju ar komplimentiem.

Kā informē kluba īpašnieks Maigurs Skangalis, kaut arī Klaudio mūzika neatbilst kluba «Golden» muzikālajam formātam, tomēr klubs arī turpmāk savu iespēju robežās, iepazīstinās klientus ar dažādu stila māksliniekiem, klientiem draudzīgā vidē.

Pēc dziedātājas uzstāšanās kluba apmeklētāji varēja turpināt nakts izklaides, iekarojot deju grīdu vai baudot gardus kokteiļus, un nododoties sarunām pie bāra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu