Santa Pīlēna publisko pirmo fotogrāfiju no kāzu dienas! Apskati skaisto līgavu!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/kidsgazette

Modes eksperte Santa Pīlēna, ex Bindemane, kura pēc precībām ar arhitektu Mārtiņu Pīlēnu pārgāja vīra uzvārdā sociālajos tīklos publicējusi pirmo attēlu no kāzu dienas. Skaisto kāzu kleitu pilnībā apskatīt nav iespējams, bet skaisto līgavas pušķi un laimīgo jauno pāri - gan! Fotogrāfijā lieliski iespējams aplūkot laulību gredzenu, kura izvēle ieturēt klasiskajās vērtībās!

Santa un Mārtiņš Pīlēni apprecējās 18.augustā, taču par īpašo notikumu publiski paziņoja vien dažas nedēļas vēlāk. Kā rāda sociālie tīkli, pēc kāzām Santa nomainījusi uzvārdu un nu dēvējama par Santu Pīlēnu.

Foto: instagram/kidsgazette

«Instagram» vietnē publicēts attēls, kas uzņemts viņas un vīra Mārtiņa kāzu dienā. Pēc foto noprotams, ka Santas līgavas māsa bijusi viņas meitiņa Maija.

«Pirms mēneša kopā ar manu mīļo Mārtiņu Pīlēnu un manu labāko draudzeni, meitu/līgavas māsu Maiju,» pie publicētā foto raksta Santa.

Drīzumā Santa un Mārtiņš kļūs par vecākiem kopīgam bērnam, kurš Santai būs jau trešais pēc kārtas, bet Mārtiņam pirmais!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu