Osbornu ģimene no izsoļu nama atpirkusi «Black Sabbath» piemiņas lietas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Britu rokmūziķa Ozija Osborna ģimene no izsoļu nama atpirkusi mantas no smagā metāla grupas «Black Sabbath» sākuma posma, lai nodrošinātos, ka tās nenonāk privāto kolekcionāru rokās.

Šefīldas Izsoļu nams bija plānojis 30.septembrī izsolīt piemiņlietas no «Black Sabbath» pirmajiem četriem muzicēšanas gadiem. To kopējā vērtība tika lēsta ap 3000 sterliņu mārciņu (3550 eiro).

Taču tagad izsoļu nama pārstāvis Stīvens Flintofts apstiprinājis, ka Osborna ģimenes locekļi nopirkuši visas izsolei paredzētās mantas.

Kolekcijā bija pastkartes, ko Osborns turnejas laikā sūtīja savai mātei, publicitātes foto no laikiem, kad «Black Sabbath» vēl uzstājās ar iepriekšējo nosaukumu «Earth», koncertu plakāti un ar roku rakstīti dziesmu vārdi.

Mantas 80.gados atrada kāds fans, veicot remontu savā dzīvoklī Londonas austrumos.

«Balstoties uz privātu vienošanos, mantas par summu, kas netiek atklāta, pārdotas Osbornu ģimenei, tādējādi nodrošinot, ka šī nozīmīgā smagā roka vēstures daļa netiek sadalīta. Par izsoli tika izrādīta liela interese no faniem, kolekcionāriem un preses visā pasaulē,» sacīja Flintofts.

«Black Sabbath» patlaban koncertē atvadu turnejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu