Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Piecas slavenākās slavenību «seksa kasetes»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Slavenību seksa ieraksti jeb tā dēvētās seksa kasetes (sex tapes) iedalāmas divās kategorijās. Pirmā - tie ieraksti, kas veikti, pirms šī slavenība kļuva slavena, un faktiski tieši pateicoties nopludinātajam seksa ierakstam arī ir guvusi lielo slavu (Kimas Kardašjanas piemērs). Otrā - seksa ieraksts veikts, jau esot slavenam, un arī tas, kā rāda piemēri, slavu nemazina (Halka Hogana piemērs). Jautājums tikai, kāda ir šī slava... Lūk, pieci slavenākie un skandalozākie seksa ieraksti, kas pieejamai tīmekļa dzīlēs.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Kolina Farela seksa ieraksts ar Playboy modeli Nikolu Narainu

Holivudas zvaigzne Kolins Farels (Colin Farrell) redzams 13 minūšu garā mājas ierakstā kopā ar bijušo draudzeni, tumšādaino «Playboy» modeli Nikolu Narainu (Nicole Narain). Kā trešais personāžs filmā ir redzams balts kaķis. Filmiņa tīmeklī nonāca 2006. gadā.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Parisas Hiltones un Rika Salomona ieraksts

Viesnīcu mantiniece Parisa Hiltone (Paris Hilton) ar savu seksa video neesot nopelnījusi ne centa, kaut arī viņas bijušajam partnerim Rikam Salomonam (Rick Salomon) tas nesis miljoniem dolāru. Hiltone bija tikai 21 gadu veca, kad Salomons pēc attiecību beigām nopludināja kopīgi uzņemto seksa video, īsi pirms televīzijas ekrānos vajadzēja iznākt Parisas realitātes šovam «The Simple Life».

Pornofilmu studija «Red Light District» izdeva pat ierakstu DVD formātā. Filmas nosaukums bija «1 Night in Paris».

Šī ir viena no populārākajām seksa kasetēm.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Halka Hogana video ar bijušo drauga sievu

2012. gadā tīmeklī nopludināts slavenā amerikāņu blondā reslinga cīkstoņa Halka Hogana (Hulk Hogan) seksa ieraksts. Vienu minūti garais video, ko publicējusi mājas lapa «Gawker.com», tika samontēts no garāka 30 minūšu video, kurā 59 gadus vecais Halks stājās tuvākās attiecībās ar drauga, radio dīdžeja Bubba the Love Sponge bijušo sievu Hīteri Klemu (Heather Clem).

Kā vēlāk izteicies Hogans, šis video viņu apkaunojis gan personīgajā, gan profesionālajā dzīvē. «Es biju pilnīgi pazemots,» viņš teica.

Šā gada martā Floridas tiesas zvērinātie pieņēma lēmumu, ka «Gawker» jāmaksā Hoganam 140 miljonu ASV dolāru kompensācija par šā seksa video nopludināšanu.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Kima Kadašjana un Rejs Dž

Ir grūti noticēt, bet bija tāds laiks, kad mēs nezinājām, kas tā tāda Kima Kadašjana ir. Šis 2007. gadā nopludinātais seksa video ir teju vienīgais, kas nepazīstamu dāmu padarīja par slavenību. Un arī vēlāk visu viņas ģimeni. Video redzama Kima un populārās dziedātājas Brendijas brālis - reperis Rejs Dž (Ray J).

 
Foto: publicitātes

Pamela Andersone un Tomijs Lī

«Pludmales patruļas» aktrises Pamelas Andersones kontā ir vismaz divas seksa kasetes. Viena ar rokeri Tomiju Lī (Tommy Lee), otra ar citu rokeri Bretu Maiklsu (Bret Michaels). Varbūt ir vēl kādas...

Slavenākais ir 1998. gada ieraksts, kurā Lī un Andersone bauda medusmēnesi uz jahtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu