Prinsa bijusī sieva izdos autobiogrāfiju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu mūziķa Prinsa bijusī sieva Meita Garsia (Mayte Garcia) izdos «intīmus memuārus» par dzīvi ar pasaulslaveno dziedātāju. Grāmatā «The Most Beautiful» būs aprakstītas pāra attiecības, laulības un traģiskais dēla zaudējums 1996. gadā.

Izdevniecība «Hachette» autobiogrāfiju laidīs klajā 2017. gada aprīlī, kad būs apritējis gads kopš Prinsa nāves no opioīdu pārdozēšanas.

«Mūsu starpā bija reta saskaņa, gandrīz kā no citas pasaules,» sacīja Garsija. «Es vēlos dalīties ar mūsu mīlas stāstu, ar attiecību virsotnēm un zemākajiem kritieniem. Tie vienmēr radās no mīlestības, jo šis vīrietis joprojām ir daļa no manas ģimenes, un viņš vienmēr tāds paliks.»

Pāris iepazinās 1990. gadā Prinsa koncerta aizkulisēs. Garsia, kura bija talantīga dejotāja, tolaik bija tikai 16 gadus veca.

Garsias māte bija Prinsam nosūtījusi video, kurā meita dejo vēderdejas, cerībā, ka viņš meiteni noalgos kā fona dejotāju savos koncertos.

Divus gadus vēlāk Garsia sāka uzstāties Prinsa koncertos.

Prinss un Garsija apprecējās 1996. gadā. Tajā pašā gadā pasaulē nāca pāra dēls Bojs Gregorijs, taču nedēļas vecumā nomira no Feifera sindroma - reti sastopama galvaskausa defekta.

2000. gadā Prinsa un Garsias laulība tika šķirta.

«Prinsu mīlēja visā pasaulē, bet viņu labi pazina tikai nedaudzi,»

teica Garsia.

Grāmatas nosaukums ir atsauce uz Prinsa hitu «The Most Beautiful Girl in the World», ko iedvesmoja Garsija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu