Nominēti Latvijas zaļākie darba kolektīvi!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc ilga un aktīva darba 18.septembrī pulksten 13.00 kanālā RīgaTV 24 noslēgsies kustība «Latvijas Zaļākais darba kolektīvs 2016». Biedrība «Eizenšteins un Dēli» sadarbībā ar Latvijas Vides aizsardzības fondu un kanālu RīgaTV 24 meklēja un aicināja uzņēmumus pievienoties jaunai kustībai, lai uzlabotu dzīves kvalitāti un popularizētu videi draudzīgu dzīvesveidu.

Šo svētdien kanālā RīgaTV 24 pulksten 13.00 noslēgsies «Latvijas Zaļākais darba kolektīvs 2016», kurā pieteicās uzņēmumi no visiem Latvijas novadiem, apņemoties savus ikdienas paradumus mainīt uz videi draudzīgiem.

Kustības vadītāji Lelde Lietaviete un Viesturs Silenieks devās ciemos pie katra no uzņēmuma, lai tuvāk iepazītos ar viņu pamatdarbību un uzņēmuma zaļo domāšanu.

Kandidātus izvērtēja trīs žūrijas eksperti, kas izvirzīja 10 progresīvākos un zaļāk domājošos uzņēmumus, pašvaldības iestādes un to darbiniekus, kuri 18.septembrī tiks apbalvoti ar titulu «Latvijas Zaļākais darba kolektīvs 2016». Žūrijā piedalījās Ivars Vanadziņš (Rīgas Stradiņa universitātes Darba drošības un vides veselības institūta direktors), Dagnija Blumberga (Rīgas Tehniskās universitātes Vides aizsardzības un siltuma sistēmu institūta direktore, profesore) un Anda Zandberga (SIA «Getliņi Eko» vides programmas vadītāja).

Titulam «Latvijas Zaļākais darba kolektīvs 2016» izvirzīti: SIA «Cēsu alus», AS «Latvenergo», Daugavpils Universitātes Dzīvības zinātņu un tehnoloģiju institūta Biosistemātikas departaments, Tukuma novada dome, pirmsskolas izglītības iestāde «Bitīte», SIA «Jaunmoku pils», SIA «Liepājas RAS», Nordea Bank AB Latvijas filiāle, SIA «Zaļā josta» un SIA «WESS».

Skaties svinīgo ceremoniju 18. septembrī pulksten 13.00 kanālā RīgaTV 24 un interneta platformā play24.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu