Aktiera Vila Smita nepilngadīgie bērni jau apsver savu karjeru beigšanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Astoņpadsmit gadus vecais Džeidans un piecpadsmit gadus vecā Vilova sevi lieliski pierāda modeļu lomās. Vienā no pēdējām intervijām slavenības bērni izteikušies, ka jau sākuši domāt par karjeras beigām un vēlākais pēc desmit gadiem pazudīs no šovbiznesa.

Intervijā pusaudži stāstīja, ka nevēlas savas dzīves saistīt ar šovbiznesu, jo vēlas pieaugot dzīvot mierīgi, prom no prožektoru gaismām, bet tagad nopelnītie līdzekļi palīdzēs to īstenot.

Tāpat brālis un māsa neslēpa, ka nereti nespēj saprasties ar pieaugušajiem, tostarp saviem vecākiem, jo pieaugušie vienkārši nesaprot viņu domu gājienu.

Džeidans jau labu laiku ir preses uzmanības lokā, jo neiedala apģērbu sieviešu un vīriešu apģērbā, bet valkā visu, ko vēlas, tāpēc bieži parādās sabiedrībā kleitās vai svārkos.

Toties Smita mazā meitiņa radījusi ģimenei ne vienu vien nepatīkamu mirkli, jo meitenes erotiska rakstura fotogrāfiju dēļ pie ģimenes devās bērnu aizsardzības darbinieki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu