Samanta Tīna: «Konkursā uzvarēs Ukrainas pārstāve, tas ir ļoti labs PR triks no Krievijas puses»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/samantatina

Starptautiskais dziesmu konkurss «Jaunais vilnis» Sočos šogad norisinās no 3. līdz 9. septembrim. Latviju 2016.gada konkursā pārstāv talantīgā dziedātāja Samanta Tīna, kura par spīti žūrijas politiskajai attieksmei uzstājas, cik labi vien spēj, un dara godu Latvijai.

6.septembrī konkursā «Jaunais vilnis» bija duetu vakars, kurā dalībnieki uzstājās kopā ar Krievijas estrādes zvaigznēm vai citu gadu konkursa laureātiem.

«Esmu ļoti priecīga, ka mani salika kopā ar dziedātāju Arsēniju Borodinu, mums uzreiz izveidojās labs kontakts, sapratām viens otru no acu skatiena un atbalstījām viens otru uzstāšanās laikā. Mums bija tieši viens mēģinājums, lai aprastu gan ar dziesmu, gan dueta partneri un izveidotu skatāmu numuru,» atklāj Samanta.

Par nākotnes plāniem ar mākslinieku viņa neko nestāsta, bet piebilst, ka izpildītais dziesmas stils un tēls viņai ir ļoti tuvs un viņa jutās savā ādā.

Ar rezultātu un iegūtajām atzīmēm Samanta ir apmierināta, izpildot poproka dziesmu, viņa jutusies ērti un nav uztraukusies par uzstāšanos.

«Vēlos vēlreiz pateikt, ka paši dalībnieki neizvēlas nevienu dziesmu, visu izvēlas un apstiprina konkursa organizatori. Ja man ļautu pašai izvēlēties dziesmas, es atstātu tikai Paula dziesmu, bet duetam un filmu vakaram pavisam noteikti izvēlētos citus hitus,» piebilst Samanta.

Atzinības vārdus dziedātāja saņēmusi gan no dziedātājas Valērijas producenta, gan Viktora Drobiša, gan «Jaunā viļņa» galvenā režisora Aleksandra Revzina.

«Runājot par uzvaru, domāju, uzvarēs Ukrainas pārstāve Gaļina Bezruka, tas ir labs PR triks no Krievijas puses,» tā Samanta.

7.septembrī, kas konkursā tiek veltīts komponista Igora Krutoja daiļradei, dalībnieki neuzstājas, tāpēc pa dienu ir jāapmeklē mēģinājums un vēlāk ikviens var darīt, ko vēlas.

«Laiks paies mēģinājumā un atpūtā, nedarīšu neko īpašu, šeit nav laika izklaidēm,» nobeidz Samanta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu