Mels Gibsons uzņems filmu par Kristus augšāmcelšanos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu kinoaktieris un režisors Mels Gibsons atklājis, ka filmas «Passion of the Christ» («Kristus ciešanas») turpinājumā varētu attēlot Jēzus Kristus augšāmcelšanos, vēsta kino žurnāls «Variety».

60 gadus vecais Gibsons jūnijā atklāja ieceri uzņemt turpinājumu 2004.gadā iznākušajai filmai.

«Mēs par to runājam,» viņš teica kristīgajā izklaides industrijas pasākumā «SoCal Harvest». «Protams, tā ir liela apņemšanās. Tās nebūs «Kristus ciešanas 2», bet gan «Augšāmcelšanās«.»

«Tas ir ļoti nopietns temats, par kuru jārunā. Mēs negribam vienkārši uzvest [Bībelē rakstīto]. Mēs taču visi varam izlasīt, kas notika! Taču, lai to patiešām izjustu un meklētu dziļāku jēgu, tas prasīs smagu darbu,» norāda Gibsons.

2004.gadā iznākusī «The Passion of Christ» ir finansiāli veiksmīgākā neatkarīgā filma kino vēsturē. Tās uzņemšanas budžets bija 30 miljoni ASV dolāru (26 miljoni eiro), bet globālie kases ieņēmumi no biļešu pārdošanas kinoteātros sasniedza 612 miljonus dolāru (539 miljonus eiro).

Baumas par turpinājumu pastiprinājās maijā, kad Gibsons publiskā pasākumā izteicās, ka esot ieinteresēts jaunas filmas uzņemšanā, taču neatklāja, vai jau sācis darbu pie tās.

Jaunās filmas scenārists būs Rendals Volless, kurš darbojās oriģinālajā filmā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu