Niks Keivs publicē smeldzīgo «Jesus Alone»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Austrāliešu dziedātājs Niks Keivs (Nick Cave) un grupa «The Bad Seeds» publicējusi jaunu dziesmu «Jesus Alone», kas tiks iekļauta 9. septembrī gaidāmajā «The Bad Seeds» albumā «Skeleton Tree». «Jesus Alone» videoklips ir ieskats režisora Endrū Dominika (Andrew Dominik) uzņemtajā filmā «One More Time With Feeling», kas vēsta par šā albuma ierakstu. Filma tikai vienu vakaru, dienu pirms albuma iznākšanas, tiks izrādīta 650 kinoteātros vairākās pasaules valstīs.

Dominika filmā būs attēlots grupas nu jau sešpadsmitajā albumā iekļauto dziesmu sacerēšanas un ierakstīšanas traģiskais fons. Kā jau ziņots, pagājušogad Keiva 15 gadus vecais dēls Arturs gāja bojā, nokrītot no klints.

Klipā Keivs nofilmēts pie klavierēm, dziedot emocionālus vārdus: «With my voice, I am calling you.» («Ar savu balsi es saucu tevi»). Tikmēr studijas telpā vijolnieks Vorens Eliss (Warren Ellis) diriģē stīgu grupu.

Pirms kāda laika grupa jau bija publicējusi 90 sekunžu garu albuma reklāmas rullīti, kas tapa pēc Artura nāves. «Kas notiek, ja atgadās kas tik katastrofāls, ka cilvēks mainās?» Keivs jautā video. «No pazīstama cilvēka tu pārvērties par nepazīstamu. Kad skaties spogulī, tu atpazīsti sevi, taču tā persona, kas mīt šajā ķermenī, ir jau cita.»

Albumā «Skeleton Tree» būs iekļautas astoņas jaunas dziesmas.

Atgādinām, ka Rīgā Keivs uzstājās pirms desmit gadiem - 2006. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu