Ceļvedis: Maizes godi, bānīša svētki, Aristotelis u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nu re, sācies jau Zinību mēnesis! Tieši tāpēc studentiem ir jāgatavojas tradicionālajam «Aristotelim», bet skolēniem jāpavada šīs brīvdienas pirms skolas kopā ar vecākiem. Katrā ziņā mājās sēdēt nedrīkst, jo tā var palaist gar ausīm atvasaras elpu!

PASĀKUMI

Maizes godi un Amatu diena Brīvdabas muzejā

Foto: publicitātes

Kauguru rudens svētki

Foto: publicitātes

Notiek Bānīša svētki

Foto: publicitātes

Bānišu svētku programma.pdf

«Aristotelis 2016»

Foto: publicitātes

MĀKSLA

«kim?» Laikmetīgās mākslas centrs aicina uz jaunajām telpām

Foto: publicitātes

KONCERTI

Dzintaru koncertzāle vasaras sezonu noslēgs ar «DaGamba» koncertu

Foto: publicitātes

IZRĀDES

Liepājas teātris rīko Atvērtā teātra nakti

2. septembrī Liepājas teātrī notiks līdz šim nebijis pasākums – Atvērtā teātra nakts spocīgās noskaņās, kas ieskandinās teātra 110. jubilejas sezonu. Teātris savas durvis vērs plkst. 19:00 un būs atvērts līdz 23:00 (visi pasākumi šajā laikā notiks bez maksas). Teātrī tiks gaidīti gan lieli, gan mazi skatītāji – bērniem notiks radošās darbnīcas, kuras vadīs Jānis un Agnese Rudzīši – būs iespēja pārbaudīt gan savas amatniecības prasmes, gan mierīgākā atmosfērā darboties ar īpaši šim pasākumam radītām darba lapām. Ikviens varēs izstaigāt teātri gida pavadībā – ekskursijas latviešu valodā tiks rīkotas katru stundu no plkst. 19:00 līdz 22:00, bet teātra darbinieki priecāsies sagaidīt arī pilsētas viesus, piedāvājot arī stāstījumu angļu (plkst. 20:00) un krievu (plkst. 21:00) valodā. Lūgums uz ekskursijām ierasties vismaz piecas minūtes pirms to sākuma. No plkst. 19:00 līdz 22:00 darbosies teātra Nakts kase, kur ikviens interesents, uzgriežot laimes ratu, varēs saņemt gan atlaides biļešu iegādei uz teātra izrādēm septembrī un oktobrī, gan reizi stundā uzgriezt lielo laimestu – ielūgumu 2 personām uz jebkuru izrādi, kā arī laimēt citas balvas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu