Roberts Patinsons atzinis, ka lietojis daudz alkohola «Krēslas» reklāmas tūrēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Filmēšanās «Krēslas» sāgā sagādāja problēmas ne tikai aktrisei Kristenai Stjuartei, kura atzina, ka cietusi no depresijas, bet arī viņas kolēģim Robertam Patinsonam. Abi aktieri nebija gatavi slavai, faniem un uzmanībai.

Savā jaunākajā intervijā izdevumam «Sunday Times» aktieris Roberts Patinsons atzina, ka dodoties sāgas «Krēsla» reklāmas tūrēs, ikdienā lietojis alkoholu, jo tas bijis vienīgais veids, kā tikt galā ar lielo slodzi un apkārtējo izdarīto spiedienu.

Aktieris priecājas, ka, pateicoties alkoholam, filmu studija viņam ļāva nepiedalīties intervijās, jo iedzēris viņš nav spējis normāli komunicēt un prezentēt filmu, toties bijis lielisks uz sarkanā paklāja un tikšanās reizēs ar faniem.

Jūtot, ka alkohola lietošana viņu ved dziļāk un dziļāk bezdibenī, aktieris krasi izbeidza tā lietošanu un centās tikt galā ar savām iekšējām problēmām.

Patinsons intervijā izteicies, ka mūsdienās jaunajiem aktieriem ir izvēle spēlēt mistiskās filmās vai iejusties supervaroņu ādā, normālu lomu ir ļoti maz.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu