Aktrise Elīna Dzelme īpašā tematiskajā ballītē nosvin trīsdesmito dzimšanas dienu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

21. augustā aktrise, māksliniece Elīna Dzelme svinēja savu trīsdesmito jubileju. Par godu apaļajam skaitlim tika rīkota īpaša ballīte, kurā viesi izklaidējās līdz pat rīta gaismai.

Dzimšanas diena tika svinēta Elīnas mīļotā vīrieša, uzņēmuma «Olainfarm» līdzīpašnieka Valērija Maligina īpašumā, kurš atrodas Jūrmalā.

Ballītei bija dots nosaukums «Bomzh party», dekorācijas vakara vadītājs un pāris drosmīgākie viesi ieradās tērpušies atbilstošos apģērbos un līdz pat vakara beigām ieturēja ballītes noskaņu.

Daži viesi tik ļoti iejutās tēlā, ka pat centās pārdot vecas grāmatas un gleznas, lai iegūtu naudu mājupceļam.

Ballītes galvenā daļa norisinājās īpaši uzceltā teltī, kuru rotāja neskaitāmi grafiti, tie vēstīja gan par dzimšanas dienu, gan ballītes nosaukumu.

Viesiem ierodoties, tos sagaidīja go-go dejotājas, kuras centās uzkurināt sanākušos viesus, vakara gaitā meitenes vairakkārt dejoja viesiem un saņēma ovācijas.

Par muzikālo noskaņu rūpējās dažādas muzikālas apvienības, uzstājās dziedātājs Andris Kivičs, izpildot dziesmu kaverversijas, grupa «DaGamba», populārā rokgrupa «Cement» un vairāki citi mākslinieki.

Visa vakara gaitā ciemiņiem bija iespēja baudīt vakariņas, uzkodas un dzērienus, vakara vadītājs ik pa laikam uzsvēra, ka par siltajām vakariņām nav jāmaksā un visi ir mīļi gaidīti novērtēt dažādos ēdienus.

Dāvanas aktrisei tika pasniegtas interesantos iepakojumos, bija gan tirgus soma, gan iepirkumu ratiņi, kurus papildināja skaisti ziedu pušķi un eleganti dāvanu maisiņi.

Īpašas ovācijas un sajūsmu Elīnai izraisīja viņas mīļotā vīrieša pasniegtā dāvana, Valērijs Dzelmei uzdāvināja viņas senlolotā sapņa piepildījumu, trīsdesmit gadus vecu džipveida automašīnu, kuru aktrise uzreiz iemēģināja, izvizinot pāris savus draugus. Automašīnu un tuvāk stāvošos viesus aktrise «iesvētīja», aplejot ar šampanieti.

Sveikt Dzelmi dzimšanas dienā bija ieradušies daudzi aktrises draugi, to skaitā arī aktrise Rēzija Kalniņa kopā ar vīru, diriģentu Aināru Rubiķi, aktrise Anete Krasovska, Elīnas bijušais vīrs un Dailes teātra galvenais režisors Dž.Dž. Džilindžers ar savu sesto sievu.

Vakara gaitā gan Elīna, gan viņas mīļotais Valērijs vairākkārt pārģērbās, tādā veidā pārsteidzot viesus gan elegantos tērpos, gan pasākuma nosaukumam atbilstošos tērpos un arī vasarīgos tērpos.

Vakara kulminācija bija jūras krastā rīkotais svētku salūts, kā arī īpašā dzimšanas dienas torte un muzikāls sveiciens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu