Džareds Leto neapmierināts ar filmas «Pašnāvnieku vienība» līgumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātājs un aktieris Džareds Leto tikšanās laikā ar faniem atklājis, ka viņu neapmierina ar kinostudiju «Warner Bros» noslēgtais līgums par filmu «Suicide Squad» («Pašnāvnieku vienība»).

Aktieris tikās ar savas grupas «30 Seconds To Mars» faniem Maiami, kur notika pasākums «Camp Mars».

Ziņu vietne «Digital Spy» vēsta, ka jaunajam Džokera lomas atveidotājam taujāts par līgumu, kurā it kā esot noteikums, kas aizliedz aktierim filmas pirmizrādēs ierasties uzkrītošā tērpā un nodarboties ar bīstamām aktivitātēm, piemēram, kalnā kāpšanu.

«Viņi var iet ieskrieties,» atbildējis Leto, raisot smieklus fanu pūlī.

Viņš arī atzina, ka vēl neesot noskatījies «Pašnāvnieku vienību» un ka jūtoties «iemānīts» filmā, jo veidotāji to uzdevuši par pavisam cita veida kinolenti nekā šomēnes izdotā galējā versija.

Fanu mājaslapā, uz ko atsaucas «Digital Spy», arī bija rakstīts, ka aktieri «pārsteidza naidīgā reakcija uz [Džokera] izskatu un izvēlēm».

«Suicide Squad» guvusi labus finansiālos panākumus par spīti negatīvajam kino kritiķu novērtējumam. Kinolentes globālie kases ieņēmumi trīs nedēļas pēc iznākšanas pārsniedz 572 miljonus ASV dolāru (513 miljonus eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu