Foto: Sešdesmit gadu vecumā Regīna Devīte pirmo reizi atpūšas kūrortā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/reginadevite

Jūlijā Valmieras teātra aktrise Regīna Devīte, kuru esam iemīļojuši, pateicoties viņas lomai seriālā «UgunsGrēks», pirmo reizi dzīvē devās uz īstu kūrortu un saprata, ko nozīmē atpūsties.

Kā informē izdevums «Kas Jauns», Regīna Devīte devās uz Grieķiju kopā ar savu draudzeni Ināru, jo draudzenes dēls, kas ir Regīnas krustdēls, uzdāvināja sievietēm ceļojumu.

Uzzinot par braucienu, aktrise nodomājusi, ka atpūta kūrortā būs garlaicīga sēdēšana viesnīcā, bet pēc Rodas salas apmeklējuma Regīna iesaka ikvienam kaut reizi dzīvē aizbraukt tāda veida ceļojumā.

Par spīti svešajai zemei, sievietei divas reizes nācās fotografēties ar saviem faniem - vienu reizi kopā ar stjuartēm, bet otro - pie Atēnas tempļa ar skolotājiem no Madonas.

Ceļojuma laikā Regīna, pat par spīti 37 grādu karstumam, devās pa garām kāpnēm uz Akropoles drupām, iegādājās suvenīrus, nobaudīja nacionālos ēdienus, paviesojās mazajā Simi saliņā, apskatīja seno amfiteātri, baudīja Grieķijas skaistos dabas skatus, apmeklēja muzejus, ne vienkārši zvilnēja viesnīcā pie baseinā.

Ar ceļojuma fotogrāfijām aktrise labprāt padalījās portālā «Facebook», parādot faniem, kā viņai gājis kūrortā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu